user_mobilelogo

header resources

Freeware scenery

Op https://virtualpilot3d.net/tag/cessna-172-cockpit-layout/ houdt Robert-Jan Oosterloo wereldwijd al jaren lang alle freeware scenery voor FS2002, FS2004 en FSX bij, Als je wil weten of er van een bepaald vliegveld of van een land freeware sceneries bestaan, dan moet je hier beginnen met zoeken. De trefkans is praktisch 100%!

Wil je alles weten van de Cessna 172, toch een van de meest gebruikte default vliegtuigen in elke flight simulator? Kijk dan eens op www.172guide.co/default.htm

Algemene FS info

Naast de bekende sites, zoals avsim.com en flightsim.com zijn er ook wat minder bekende waar je soms interessante nieuwe info vindt. Een van die sites is www.msfsgateway.com: een portal dat weer doorverwijst naar allerlei andere sites met informatie over alle actuele simulators en download sites.

Sponsoren

ARESCO B.V.

ARESCO-BV.

Flight sim Engineering

View more

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in engineering van simulatorsoftware en het bieden van klantenondersteuning wereldwijd.

Sponsoren

Advertentie aanvraag

AANVRAGEN.

Aanvraag formulier klik hier.

View more

Wil je op onze website adverteren vul het formulier in en wij nemen contact met je op. Wij stellen het op prijs dat je de club financiële steunt.

Flightsim Beek clubdagen: woensdagavond tussen 19.00 - 21.30 uur en zaterdagmiddag tussen 13.30 - 17.00 uur.
Adres: Horsterweg 13, 6199 AC Maastricht-Airport
Vanaf 13 jaar ben je welkom.