user_mobilelogo

De wet bescherming persoonsgegevens, ook wel AVG of GDPR genaamd is ook actueel voor de Flying Armchair Association.

In dit artikel leest u hoe wij dit geregeld hebben.

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

De Flying Armchair Association kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van onze website, en/of omdat u deze gegevens zelf bij het invullen van het contactformulier op de website aan ons verstrekt. Het kan gaan om de volgende informatie:

  • Uw voor- en achternaam.
  • Uw telefoonnummer.
  • Uw e-mailadres.
  • Uw IP-adres. 

WAAROM DE FLYING ARMCHAIR ASSOCIATION GEGEVENS NODIG HEEFT

Wij verwerken uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

HOE LANG BEWAREN WIJ GEGEVENS

Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld.

DELEN MET ANDEREN

Wij verstrekken uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

Op de website van de Flying Armchair Association worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Wij gebruiken deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

GOOGLE Analytics + Formulieren + Agenda's + App Events

Wij maken gebruik van Google Analytics + Formulieren + Agenda's + App Events om bij te houden hoe gebruikers en geregistreerde gebruikers de website gebruiken.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar - en door Google opgeslagen op - servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan ons te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Hier heeft de Flying Armchair Association geen invloed op.

Wij hebben Google geen toestemming gegeven om via ons verkregen Analytics-informatie, Formulieren, Agenda's en App Events te gebruiken voor andere Google-diensten.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar de webmaster: . Wij zullen zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

BEVEILIGEN

De Flying Armchair Association neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Onze website maakt gebruik van een SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door ons verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met ons op via: .  

https://flightsimbeek.nl/ is de website van de Flying Armchair Association.

ARESCO B.V.

ARESCO-BV.

Flight sim Engineering

View more

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in engineering van simulatorsoftware en het bieden van klantenondersteuning wereldwijd.

Advertentie aanvraag

AANVRAGEN.

Aanvraag formulier klik hier.

View more

Wil je op onze website adverteren vul het formulier in en wij nemen contact met je op. Wij stellen het op prijs dat je de club financiële steunt.

Flightsim Beek clubdagen: woensdagavond tussen 19.00 - 21.30 uur en zaterdagmiddag tussen 13.30 - 17.00 uur.
Adres: Horsterweg 13, 6199 AC Maastricht-Airport
Vanaf 13 jaar ben je welkom.