user_mobilelogo

ivao logo 1 design

Volgens een inmiddels eeuwenoude traditie zal ons staatshoofd Koning Willem-Alexander op zijn verjaardag weer een groot aantal lintjes aan bekende en minder bekende Nederlanders uitreiken. De verdiensten van de ontvangers op het gebied van zangtalent, zorg voor overstekende padden, het organiseren van outdoor klaverjastoernooien en het knuffelen van bedreigde diersoorten als de Korenwolf en parttime touringcarchauffeurs mogen wij natuurlijk niet minimaliseren. Dergelijke verdiensten zijn zonder uitzondering exceptioneel en uitermate belanghebbend voor onze samenleving te noemen.

Er is echter een groep landgenoten die elk jaar weer tussen de wal en het schip –of beter gezegd tussen de gate en het vliegtuig- dreigen te vallen. In stilte en op de achtergrond maken een aantal bijzondere mensen zich verdienstelijk als mental coach voor gefrustreerde en wanhopig naar oplossingen zoekende medehobbyisten in de IVAO community. Middels het geven van adviezen, tips, suggesties en aanwijzingen bewijzen deze bijzondere personen een grote dienst aan hun vliegende en controllende medemens.

Het behaagt de Staf van de Nederlandse divisie van IVAO dan ook in hoge mate dat zij dit jaar een drietal lintjes mag uitreiken aan
 
Joost Habets & Bertus Oosthuizen & Coen van Dorrestein
FAA Joost Habets
 
Voor hun verdiensten binnen onze divisie. Hierbij dient te worden aangetekend dat Bertus Oosthuizen strikt genomen niet tot een “landgenoot” gerekend mag worden, maar vanwege het feit dat reeds in 1652 de Nederlandse Verenigde Oostindische Companie in Kaap de Goede Hoop aanmeerde en daarom verondersteld mag worden dat Bertus een nakomeling van onze ondernemende zeerovers is, scharen wij hem ook onder de benaming “landgenoten”.

Wij feliciteren Joost (Online Support) en Bertus (Division Spirit)  en Coen van Dorrestein van harte met deze op voordracht van mede-leden toegekende onderscheidingen en bedanken hen voor bewezen diensten en hun loyaliteit jegens onze IVAO-gemeenschap. De fraaie badge zal een dezer dagen aan het profiel van de gelukkigen worden toegevoegd.

  • Over de uitslag van deze toekenning kan niet worden gecorrespondeerd.
  • Verkregen onderscheidingen mogen niet worden verzilverd.
  • Bij vertrek uit de Nederlandse Divisie dienen de onderscheidingen te worden geretourneerd aan ZKH Willem-Alexander, Deijlerweg 163, 2241 AE Wassenaar.

Sponsoren

ARESCO B.V.

ARESCO-BV.

Flight sim Engineering

View more

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in engineering van simulatorsoftware en het bieden van klantenondersteuning wereldwijd.

Sponsoren

Advertentie aanvraag

AANVRAGEN.

Aanvraag formulier klik hier.

View more

Wil je op onze website adverteren vul het formulier in en wij nemen contact met je op. Wij stellen het op prijs dat je de club financiële steunt.

Flightsim Beek clubdagen: woensdagavond tussen 19.00 - 21.30 uur en zaterdagmiddag tussen 13.30 - 17.00 uur.
Adres: Horsterweg 13, 6199 AC Maastricht-Airport
Vanaf 13 jaar ben je welkom.