een grote dienst aan hun vliegende en controllende medemens.

Het behaagt de Staf van de Nederlandse divisie van IVAO dan ook in hoge mate dat zij dit jaar een drietal lintjes mag uitreiken aan

Coen van Dorrestein

Joost Habets  FAA Joost Habets

en

Bertus Oosthuizen

voor hun verdiensten binnen onze divisie. Hierbij dient te worden aangetekend dat Bertus Oosthuizen strikt genomen niet tot een “landgenoot” gerekend mag worden, maar vanwege het feit dat reeds in 1652 de Nederlandse Verenigde Oostindische Companie in Kaap de Goede Hoop aanmeerde en daarom verondersteld mag worden dat Bertus een nakomeling van onze ondernemende zeerovers is, scharen wij hem ook onder de benaming “landgenoten”.

Wij feliciteren Coen en Joost (Online Support) en Bertus (Division Spirit) van harte met deze op voordracht van mede-leden toegekende onderscheidingen en bedanken hen voor bewezen diensten en hun loyaliteit jegens onze IVAO-gemeenschap. De fraaie badge zal een dezer dagen aan het profiel van de gelukkigen worden toegevoegd.

  • Over de uitslag van deze toekenning kan niet worden gecorrespondeerd.
  • Verkregen onderscheidingen mogen niet worden verzilverd.
  • Bij vertrek uit de Nederlandse Divisie dienen de onderscheidingen te worden geretourneerd aan ZKH Willem-Alexander, Deijlerweg 163, 2241 AE Wassenaar.

Flightsim Beek clubdagen: woensdagavond tussen 19.00 - 21.30 uur en zaterdagmiddag tussen 13.30 - 17.00 uur.
Adres: Horsterweg 13, 6199 AC Maastricht-Airport
Vanaf 13 jaar ben je welkom.