user_mobilelogo

 

Na een dik jaar van weinig groepsactiviteit kunnen we begin juli weer aan de slag. Onze normale groepsbijeenkomsten worden hervat. Alleen de anderhalve meter maatregel houden we natuurlijk in ere, maar voor de rest gaan we terug naar “normaal”.

Hoewel, misschien is dat laatste niet helemaal waar. We hebben in de corona-tijd wel het een en ander geleerd op het gebied van het op afstand kunnen uitoefenen van onze hobby.

Onze regelmatige groepsvluchten hebben ons “aan het lijntje” gehouden de voorbije maanden. Niet in de laatste plaats te danken aan de toevoeging van Discord als communicatiemiddel aan ons arsenaal. Discord maakt het met elkaar praten en uitwisselen van plaatjes super eenvoudig. Spelenderwijs hebben we onze contacten daar min of meer mee in stand kunnen houden.

De hele serie van 25 estafettevluchten, dwars door Europa en een klein beetje Afrika, spreekt misschien het meest aan. Maar ook de woensdagavondgelegenheden mochten er zijn.

In de komende “normale” tijd gaan we met het geleerde ons voordeel proberen te doen: onze groepsvluchten die we enkel in ons clublokaal uitvoerden tot nu toe gaan we nu ook gebruiken voor thuis zittende leden die het toch leuk vinden om een gezamenlijke activiteit te kunnen ontplooien.

Een prachtige toevoeging aan onze simulatoren wordt gevormd door de Cessna 172 die vanaf 3 juli in groeiende staat van gereedheid bewonderd kan worden en zeer binnenkort ook “bevliegbaar” is.

Al met al: mooi vooruitzicht voor het 27e clubjaar!

Flightsim Beek clubdagen: woensdagavond tussen 19.00 - 21.30 uur en zaterdagmiddag tussen 13.30 - 17.00 uur.
Adres: Horsterweg 13, 6199 AC Maastricht-Airport
Vanaf 13 jaar ben je welkom.

© 2022 Webdesign PH-48  Privacyverklaring  Cookies & Disclaimer