user_mobilelogo

coronavirus

We hadden ons er al behoorlijk op verheugd: 27 juni zou in het teken staan van het 25-jarig bestaan van onze club. Het coronavirus heeft helaas roet in het eten gegooid. De geplande viering in de hangaar van het Aviation Competence Centre is afgelast.

Zo lang er geen goede remedie tegen het virus bestaat zijn onze clubbijeenkomsten beperkt: maximaal 7 leden mogen tegelijk op de club aanwezig zijn, er is een streng protocol van kracht met alle gebruikelijke maatregelen en zo maar even spontaan binnenlopen is niet mogelijk: als je op de club aanwezig wil zijn, moet je dat vooraf melden bij een clublid dat we voor deze gelegenheid maar Dispatch Officer hebben genoemd. Redelijk passende luchtvaartterm, want de Dispatch Officer bepaalt wie er uiteindelijk mag komen en welke opstelling beschikbaar is.

Sinds kort hebben we een Discordserver voor de leden ingericht. Daar wordt al behoorlijk gebruik van gemaakt, want na even over de drempel stappen blijkt Discord een geweldig programma te zijn om vanachter je PC (of je tablet of telefoon) met elkaar te kunnen kletsen, chatten en ook nog plaatjes en video’s uit te wisselen. Wat betreft video: sinds een paar maanden kun je met Discord naast met elkaar praten elkaar ook zien.

Dat elkaar kunnen zien is een feature die we gaan gebruiken in ons clublokaal. Zowel in het lokaal zelf als in de Boeing en de Beech komen webcams die het beeld en geluid opnemen tijdens onze clubbijeenkomsten. In een kanaal op onze server dat toepasselijk: clublokaal is gedoopt kunnen alle leden dan van huis uit meegenieten en desgewenst commentaar geven…

Terugkomend op ons jubileum: in plaats van de geplande viering gaan we après corona een gezellige reünie-middag organiseren voor alle leden die elkaar dan lange tijd niet meer in levenden lijve gezien of gehoord hebben …

Flightsim Beek clubdagen: woensdagavond tussen 19.00 - 21.30 uur en zaterdagmiddag tussen 13.30 - 17.00 uur.
Adres: Horsterweg 13, 6199 AC Maastricht-Airport
Vanaf 13 jaar ben je welkom.

© 2022 Webdesign PH-48  Privacyverklaring  Cookies & Disclaimer