user_mobilelogo

animaatjes vliegtuigen 1019142

Wat maakt een club flightsimmers meer dan de optelsom van het enthousiasme van de leden? Die vraag is simpel te beantwoorden: de inbreng van alle leden naar ieders kennen, kunnen en voorkeur.

Een duidelijk bewijs van deze stelling is recent opnieuw geleverd: dankzij de inzet van één van onze leden is onze VFR introductie cursus nu niet alleen na te lezen maar ook te beluisteren.

Waarom is dat belangrijk? Eigenlijk zijn daar twee redenen voor:

Op de eerste plaats getuigt het van een warm hart voor de club als je meer dan 100 stukjes tekst gaat inspreken, zonder dat daar iets anders tegenover staat als de dank van een aantal medeclubleden die het Engels niet zodanig machtig zijn dat ze door enkel de tekst te lezen al voldoende houvast hebben om hun mannetje te staan in de contacten met de luchtverkeersleiding.

Maar er is nog een ander, belangrijker aspect: de echte clubgeest komt naar boven als leden die bekend zijn met de kneepjes van het vliegersvak zelf kunnen onderkennen dat enkel de mondelinge les en het schriftelijk materiaal eigenlijk net niet toereikend zijn om eenieder over de brug te helpen – en zich dan de moeite getroosten om uren te besteden aan het aanvullen van een klus die eigenlijk al geklaard was.

Hulde aan Ben Janssen die dit met ondersteuning van Paul Habets zo mooi voor mekaar gebokst heeft!

Jan Jongen

Voorzitter FAA

 

Flightsim Beek clubdagen: woensdagavond tussen 19.00 - 21.30 uur en zaterdagmiddag tussen 13.30 - 17.00 uur.
Adres: Horsterweg 13, 6199 AC Maastricht-Airport
Vanaf 13 jaar ben je welkom.

© 2022 Webdesign PH-48  Privacyverklaring  Cookies & Disclaimer